Ons doel is om uw omzet te vergroten

Team Sales Colors

Het is onze Missie uw omzet en winst een boost te geven

Rob van Baarsen en Herbert Jan van der Giessen hebben een brede ervaring in sales, salesopleidingen, sales management en strategieontwikkeling, o.a. in de markt van Arbeidsbemiddeling, Pharmacie, Transport & Distributie en productverkoop. Ook de rol als commercieel programmamanagement aan de Business Universiteit Nyenrode maakt deel uit van hun rijke ervaring.

Deze decennia lange ervaring heeft een heldere visie op ‘Presteren in Sales’ tot stand gebracht: “het is onze vaste overtuiging dat de efficiency van de verkoopprocessen maar ook de commerciële cultuur een sterke (vaak onderschatte) invloed hebben op het succes van verkoop. Salesorganisaties lopen hierdoor onnodig omzet mis. Natuurlijk zijn de kwaliteiten van de individuele verkoper van het grootste belang, echter organisaties beseffen onvoldoende hoe groot de invloed van de procesefficiency en de interne samenwerking op het resultaat van Sales kan zijn.  Sales Colors analyseert met slimme software uw verkooporganisatie op deze elementen en maakt dit voor alle betrokkenen inzichtelijk, zodat er gericht gewerkt kan worden aan  de verbetering van het resultaat.

Onze bewezen softwareanalyse genereert unieke inzichten en is uitgebreid getest in verschillende branches, bij tientallen commerciële bedrijven. Onze klanten zijn zeer tevreden over de geboden inzichten en zien exact wat er moet gebeuren om meer omzet te genereren. Onze maatwerkprogramma’s helpen daarbij. Onze resultaten bewijzen dat we een unieke weg zijn ingeslagen. De weg naar meer succes voor onze klanten. En dat is onze Missie.