Ons doel is om uw omzet te vergroten

Team Sales Colors

Het is onze Missie uw omzet en winst een boost te geven

Rob van Baarsen en Herbert Jan van der Giessen hebben een brede ervaring in sales, salesopleidingen, sales management en strategieontwikkeling, o.a. in de markt van Arbeidsbemiddeling, Pharmacie, Transport & Distributie en productverkoop. Ook de rol als commercieel programmamanagement aan de Business Universiteit Nyenrode maakt deel uit van hun rijke expertise.

Deze achtergrond heeft een heldere visie op ‘Presteren in Sales’ tot stand gebracht: “het is onze vaste overtuiging dat de efficiency van de verkoopprocessen maar ook de interne commerciële cultuur een sterke-vaak onderschatte-invloed hebben op de dagelijkse gedragsfocus van accountmanagers. En daarmee indirect op het succes van verkoop”.

Salesorganisaties lopen hierdoor onnodig omzet mis, is onze overtuiging. Natuurlijk zijn de kwaliteiten van de individuele verkoper van het grootste belang, echter beseffen organisaties nog in onvoldoende mate hoe groot de invloed van interne processen en samenwerking is op het resultaat. Sales Colors analyseert met slimme software uw verkooporganisatie op deze 3 elementen en maakt dit voor alle betrokkenen inzichtelijk, zodat er gericht gewerkt kan worden aan  de verbetering van het resultaat.

Onze softwareanalyse genereert unieke inzichten en is uitgebreid getest in verschillende branches, bij tientallen commerciële bedrijven. Onze klanten zijn zeer tevreden over de geboden inzichten en zien exact wat er moet gebeuren om meer omzet te genereren. Onze programma’s helpen daarbij. De resultaten van Sales Colors bewijzen dat we een unieke weg zijn ingeslagen., naar meer succes voor onze klanten. Dat is onze Missie.